Предаването Черешката на тортата буквално шокира зрителите и стигна

...
   Предаването Черешката на тортата буквално шокира зрителите и стигна
Коментари Харесай

Валентин Кулагин нашляпан от Нора Недкова

 

 Предаването " Черешката на тортата " безусловно шокира феновете и стигна дъното с гостите си. Плеймейтката Нора Недкова, която удари тъпометъра още след коронясването й, заедно с гримьора Валентин Кулагин от Хасково шашнаха публиката с непочтено и гнусно държание. Те не спираха да се джафкат и да влизат в директни просташки спорове.

В два от дните, когато участниците гостуваха точно на Недкова и Кулагин, те се прочуха като невъзпитани и негостоприемни домакини. Въпреки че се пробваха да показват висока класа и първокласен живот, породиха само гадност от страна на феновете и навличането на гнева им. Просташкото им държание на моменти толкоз вбесяваше останалите участници, че даже им се наложи на няколко пъти да им създадат по-остри забележки.

Режисьорът Люси Иларионов даже не сдържа нервите си и помоли Кулагин да излезе да пуши цигара по време на изненадата на Недкова. Плеймейтката пък най-демонстративно го лиши от главно ядене.

Първата вечер звездите гостуваха на Алфредо Торес. Тогава варненката и хасковлията прекалиха с алкохола и започнаха да се замерят с храна и да се заливат с вино. Това обаче не бе черешката на тортата..., пиковият миг в предаването остана прикрит от очите на феновете.

Плеймейтката не не помни да пусне скандално разобличаване за вечерята на хасковския хазаин. От поста излиза наяве, че го нашляпала по време на гостуването. Сега аз желая да изкажа моето отвращение! Жалко е по какъв начин едно предаване манипулира фена. Жалко е, че в България хората си вадят заключения от инсталирани 40 мин. откъcи! Много неща, които се случиха и споделиха, както в моята, по този начин и в други вечери, не са показани. Провокациите, свадите и невъздържаното държание на един от участниците, а акцентът е подложен върху обособени, съзнателно орязани моменти, които ме показват в светлина, надалеч неотговаряща на същността ми. Защото единствено аз и екипът знаем какво се случи в реалност, написа русокоската от Варна в обществената мрежа.

Знам по какъв начин бяхме барикадирани в дома му след неговата вечер до ранните часове. Как този човек унижаваше мен, Люси, Алфредо и целият екип на шоуто с прилагателни. Как за моята вечер никой не беше спал и по какъв начин станахме жертви на един умопобъркан. Радвам се, че на края на вечерта ми аз взех най-правилното и инстинктивно решение, да стигна до разпра! ЗАЩОТО С ТАКИВА ХОРА СТAВА САМО С БОЙ!!!! МАЛКО ТИ Е, КУЛАГИН!!!, допълва плеймейтката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР